Log på
Kejlstrupvej 87 | 8600 Silkeborg | 8923 4000 | tss@tss.dk | EAN 5798000554177 | CVR 17611615

​Hvorfor Teknisk gymnasium

Teknisk Gymnasium Silkeborg (HTX) er for dig, der gerne vil have det bedste kort på hånden, fordi HTX giver adgang til flere videregående uddannelser og sikre dig højere jobsikkerhed og bedre karrieremuligheder.

Uanset studieretning arbejder vi på Teknisk Gymnasium Silkeborg (HTX) med konkrete problemstillinger, der kræver både logisk sans og kreativitet. I undervisningen arbejder vi meget hands-on med virkelighedsnære projekter, så du lærer at kombinere teori med praksis samtidig med, at du lærer at arbejde innovativt og projektorienteret som man gør det i erhvervslivet og på de videregående uddannelser.

Det eneste vi forventer af dig​ er at du er nysgerrig og motiveret.

Peter Grønlykke, Konstitueret rektor, HTX

---

Det kloge valg

Et studiemiljø, der kobler teori med praksis og høj faglighed.

Adgang til videregående uddannelser

Tre sjove år i ​et stærkt elevfællesskab med andre dygtige unge mennesker, som har samme interesser som dig.

Høj jobsikkerhed

Gode karrieremuligheder

Vi flytter ned i midtbyen, lige ved gågaden, med helt nye laboratorier.

 

Daniel Maass, mechanical engineer hos Terma A/S:
Daniel arbejder til daglig som ingeniør i afdelingen Airborne & Aerostructures. Her udtænker og designer han bl.a. dele til kampfly, herunder forsvarssystemer der skal holde piloter og fly på vingerne, hvis de bliver angrebet.

Jeanette Bersang, jordemoder hos Regionshospitalet Viborg:
Jeanette arbejder som jordemorder, så hun er med lige fra de indledende undersøgelser og frem til fødslen. Under og efter fødslen sørger hun også for at vejlede og støtte kommende mødre og fædre.

Emil Bjerregaard Juul, art director og designer hos Hello Monday:
Emil lever af at designe digitale websites, apps og produkter. Hos Hello Monday har han bl.a. været med til at designe YouTubes store satsning til børn: YouTube Kids.